Az Ön fenntartható, modern irodaháza 2018-tól

Egyedülálló irodai megoldások

Lépjen be új, környezettudatos, modern irodájába, ahol az energiahatékony építészet és korszerű design műszaki kiválósággal párosul. Éljen az irodaház nyújtotta előnyökkel: élvezze a napsütötte belső tereket, az átlagon felüli belmagasságot, és a vízfelületekben gazdag védett kert nyugalmát, körülölelve a város irodafolyosójának dinamizmusával.
 
A Promenade Gardens a legmagasabb műszaki tartalmú irodaház a Váci úti irodafolyosón. Környezettudatos megoldásaival; optimális energia- és vízfelhasználásával; egészséges, kellemes, az ott dolgozók igényeit szem előtt tartó munkakörnyezetével a legmagasabb bérlői elvárásokra is méltó választ nyújt. 

Műszaki kiválóság és hatékonyság


Az épületben alkalmazott technológiák között olyan innovatív megoldások szerepelnek, amelyek szem előtt tartják a hőkomfort és wellbeing szempontjait, és garantálják az energiahatákony fűtést és világítást, valamint az optimalizált vízfogyasztást.

Tökéletes elhelyezkedés


Dinamikus üzleti környezet, kiváló vizibilitás, könnyű megközelíthetőség, a szolgáltatások széles skálája a Váci út belvárosközeli részén. Ez a Promenade Gardens, ahol a gyors tempó mellett a nyugodt belső kert békéje kínál felüdülést és lecsendesülést.

Fenntartható megoldások


A fenntarthatóság nem csak az elkészült, működő épületet jellemzi, de az odáig vezető út lépéseit is alapvetően meghatározta, legyen szó telekválasztásról és építészeti tervezésről, vagy kivitelezésről és üzemeltetésről.

Kidolgozott részletek


Az épület külső és belső tereinek építészeti egységét elegáns, organikus és modern designelemek teremtik meg.

Az épület számokban

Egy valóban meggyőző képlet: nagy alapterületű irodaterek átlagon felüli belmagassággal egy négy toronyból álló, minden irányból benapozott, önálló épületben. Mi sem támasztja jobban alá a tervezés környezetbarát és tudatos lényegi elgondolásait, mint a kettős környezettudatos minősítés.

 • 25,000
  m2


  tökéletes megoldás a
  nagy bérleményi igényekre

 • 5
  emelet


  4,300 m2 
  egybefüggő szintterület

 • 4
  torony


  A, B
  C, D

 • 2
  zöldminősítés


  LEED Gold
  BREEAM Very Good

 • 100%
  bérbeadottság


  elégedett bérlők
  teljes kihasználtság