Hírek

World Prix d'Excellence ezüstérmes a Promenade Gardens
A Horizon Development
6. nemzetközi FIABCI elismerését vehette át

A Magyar Építőművészek Szövetségének székháza adott otthont annak a múlt hétfőn megrendezett sajtótájékoztatónak, ahol a FIABCI (nemzetközi ingatlanszövetség) hazai Prix d’Excellence nyertesei tartottak projektbemutatót, a díjak odaítélésének július 16-ai online bejelentését követően. A Horizon Development ebben az évben a Promenade Gardens irodaház győztes pályázatával irodafejlesztés kategóriában lett ezüstérmes az ingatlanszakma Oscarjaként nyilvántartott világversenyen.

A Horizon Development a FIABCI Prix d’Excellence Awards 21 éves hazai története során 4 kereskedelmi célú épülettel (Eiffel Square, Eiffel Palace, Váci 1, Promenade Gardens) összesen 5 ezüst és 1 arany helyezést ért el örökségvédelem, fenntarthatóság, irodafejlesztés és kiskereskedelmi fejlesztés kategóriákban. A prémiumfejlesztő projektjeit – legyen szó akár műemléki helyreállításról akár modern épületekről – a műszaki kiválóság, a különleges építészeti megoldások, a 100%-os bérbeadottság, az intézményi befektetők felé történő sikeres értékesítés, és a fenntarthatóságot és wellbeinget szem előtt tartó minőségi épített környezet jellemzi.

Kovács Attila MRICS, a cég alapítója és ügyvezető partnere elmondta: „A Horizon Development számára mindig fontos szempont volt a nemzetközi ingatlanfejlesztési versenyeken, globális platformokon való részvétel, ahol projektjeink építészeti minősége, technikai kiválósága, környezethez és társadalomhoz való érzékeny viszonyulása, valamint üzleti modellünk sikere objektíven kerül megmérettetésre, értékes visszaigazolást adva jövőbeli terveinkhez. Nagyon büszkék vagyunk, hogy három eddigi FIABCI-nyertes projektünk (2011: Eiffel Square, 2015: Eiffel Palace, 2017: Váci 1) után immár a Promenade Gardens is elismerést kapott, a világ irodaházainak erős mezőnyében elnyert második hellyel. Ingatlanfejlesztőként továbbra is arra törekszünk, hogy prémiumfejlesztéseink szakmailag méltóak legyenek a FIABCI Prix d’Excellence pályázatain való nevezésre, és a sikeres nemzetközi szereplésre.”